V tisku (foto hokej.idnes.cz) se objevují nyní méně příjemné zprávy o Jágrově zranění.

Jaromír Jágr horoskop narození

Přestože je znamením Vodnář, má obrovskou sílu, vytrvalost a houževnatost.

Vytrvalost mu přináší Saturn na Ascendentu, výkon a sílu Mars v Býku příjemně aspektovaný Jupiterem, houževnatost Saturn trigon Pluto. Proto je schopný tvrdě trénovat a klást na sebe vysoké nároky. Je tedy zvyklý na stabilitu a řád. Jakákoli změna ho může dost zasáhnout, přestože je změnám otevřený (Vodnář, Slunce trigon Uran).

Díky planetám na konci Vodnáře a počátku Ryb + Slunci v trigonu na Uran má rychlost a obratnost, zejména v dolní části nohou. Harmonické propojení Merkuru na Slunce a Mars mu dává i dobrou mušku.

Je citlivý (Luna v Rybách a novoluní), nicméně nemusí to na sobě dávat najevo (Luna kvadrát Saturn). A právě toto postavení Luny v takovýchto vazbách může stát za problematickými vztahy či obavami do vztahu vstoupit. Ke sportu se může před svou citlivostí a zranitelností tak trochu i utíkat. Přeci je to jen něco, co mu poskytuje jistoty. Nerad prohrává.

Někdy ovšem může překračovat své hranice nebo být na sebe až příliš tvrdý či dělat věci za každou cenu (Jupiter kvadrát Pluto).

17. 2. 2018, aktuální tranzit v den ataku protihráčem v utkání Kladno Havířov

Co bychom hledali za momentálním rozpoložením? Aktuálně stojí 3 měsíce Jupiter z hranice 6-7 domu v kvadrátu na jeho Slunce a Merkur. Může přeceňovat své síly, nedávat si pozor na protivníky, může na sebe klást přehnané nároky. Může situaci hodnoit příliš optimisticky. Při tranzitujícím Jupiteru v kvadrátu na Slunce lidé často přistupují k věcem lehkovážně. Spousta věcí se pak nedaří, protože jsou si sebou až příliš jistí a něco mohou přehlédnout. Je to tedy typický příklad toho, jak může také působit Jupiter.
Aktuální situaci 17.2. 2018, kdy byl na zápase Kladna s Havířovem atakován a skončil se zraněními, umocňuje aktuální postavení Slunce. Do hry tak vstoupil i nativní Saturn. Do hry tak vstupují nejen protivníci z jiného týmu, ale jágrovy hranice, se kterými musí soupeřit už jen on sám.
Je čas odpočívat, zastavit se, přehodnotit své možnosti a umět udělat změnu. Má za sebou už nějakou dobu „uranskou“ opozici, tj. nachází se v období „krize“ středního věku. V této době mnoho lidi bilancuje a mění svou životní cestu.

Obrázek v titulku: zdroj – Michla Šula MAFRA