Ptáte se, proč měl Andrej Babiš ve volbách úspěch?

V předvolebním období šlo Slunce i Mars znamením Panny. Přecházely mu přes jeho nativní Slunce ve znamení Panny a příjemně osvětlovaly i jeho pracovní Mars v Kozorohu. Takže měl kondici a energii se prosadit, a skutečně intenzivně pracoval. Je na to v podstatě zvyklý celý život, je to jeho podstata. I Luna ve Štíru v konjunkci se Saturnem hovoří o tom, že si umí v případě potřeby svůj čas zorganizovat a v podstatě si vše „odpracoval“.
Nicméně měl i jiné „zbraně“ v rukávu. Jednak hovoří „jazykem práce“ a „jazykem čísel“ (Merkur v Panně), na což mnoho lidí slyší. Je to pro ně srozumitelné.
A dále jeho velmi intenzivní Luna ve Štíru v konjunkci navíc s Černou Lunou umí velmi dobře vycítit nálady v okolí a vyslovit nevyřčené, manipulovat s veřejným názorem.
V době voleb byl tranzitní Jupiter a Merkur nad jeho Lunou a Saturnem, což znamená úspěch a podporu veřejnosti. A dále tranzitní Slunce bylo mezi Venuší a Lunou se Saturnem, což opět přináší úspěch a možnost prosperity, zejména finanční. Ovšem zároveň tranzitní Uran tvoří opozici na Venuši a Neptun, což by znamenalo riziko ve smyslu „lehce nabyl, lehce pozbyl“. Dá se očekávat, že se budeme opět setkávat s šokujícími zprávami a vlnami přízně a nevole. V podstatě jistým způsobem polarizuje společnost.
Do budoucna má potenciál ovlivňovat a měnit „řízení“ státu – tranzitní Pluto pomalu nabíhá na jeho nativní Merkur.
V následující letech 2018 a 2019 se budeme setkávat i s velkými překážkami ve formě soudů a nejrůznějších kontroverzních kauz. Počkejme si na jaro 2018. Nicméně všechny aspekty ukazují, že bude mít vždy i trochu štěstí a že bude balancovat stejným způsobem jako doteď a vždy bude cítit určitá nestabilita a pohyb „na hraně“.
Navíc všimněte si silného propojení horoskopu A. Babiše a horoskopu vzniku ČR (zde 28.10. 1918 v 18:05). Téměř přesná konjunkce Slunce ČR a Babišove Luny a Saturnu, tj. jeho činy mají přímý vliv na státní záležitosti a „chod“ státu. Jeho Saturn v konjunkci se Sluncem ČR může značit jeho skutečnou potřebu věci uspořádat, kontrolovat, řídit, „udělat pořádek“.
Kdybychom uvažovali o Černé Luně, skoro to vypadá, že si Babiš přišel s národem vyřídit staré „účty“.
Všimněte si další silné vazby Pluta Babiše s Lunou a Saturnem ČR. Nesmírně ovlivňuje až „manipuluje“ veřejným míněním (Luna) a doslova mění zaběhané pořádky (jeho Pluto v konjunkci na Saturn ČR a v opozici na Uran v ČR). Mění způsob řízení státu (Uran v 10 domě).
Jeho Mars v Kozorohu 8 domě v horoskopu ČR hovoří o potřebě řídit finance státu.
No a v době voleb byla přesná konjunkce Babišove Luny, Černé Luny a Saturna se Sluncem ČR osvětlena Jupiterem, což zesílilo jeho pozici a umožňuje mu se nyní ještě více podílet na řízení státu.

Horoskop Andreje Babiše v době voleb

 

Porovnávací horoskop ČR a a Andreje Babiše